Raya.bg е бранд за декоративни, а Sveshten за ритуални свещи от пчелен восък, произвеждани в свещоливница ни в гр. Перник.

Избрахме да произвеждаме свещи именно от пчелен восък, защото материалът е ароматен и приятен за работа, свещите са подходящи за горене на закрито и не причиняват никаква вреда на човешкото здраве. Това е факт, защото свещите от пчелен восък не отделят вредни вещества във въздуха. Изгарянето на свещ от пчелен восък дори подобрява въздуха в помещението, като изгаря прахта във въздуха и дори има релаксиращ ефект.

Свещите от пчелен восък са желан продукт заради уникалния натурален аромат на мед, топлият цвят на пламъка и по-дългото време на горене. Гордеем се с нашите свещи от пчелен восък. Можете също да се гордеете вие, като ги имате у дома и се наслаждавате на характерният им топъл пламък.

Материали

За производството на нашите свещи използваме пчелен восък и памучен фитил. Ароматите за свещи са с високо качество, произведени в Европа, без фталати и с гарантирано качество.

Нашият пчелен восък

Нашите памучни фитили

Нашите аромати

Устойчивост

Производството на нашите свещи не генерира почти никакви отпадъци, които изискват рециклиране и никакъв нерециклируем отпадък, който изисква депониране.

Нашият ангажимент към пчелите

Нашият ангажимент към околната среда

Опитът ни с пчелите

Нашата любов към пчелите беше от пръв поглед. Всичко започна с рояк, който долетя при нас и настанихме в кошер. След това увеличихме броят им, който достигна до над 100 кошера.

Нашите пчели

Галерия

Продуктът е добавен към списъка с желания
Добавено за сравнение