Пчелен восък, натурален, пречистен -...
  Пчелен восък, натурален, пречистен -...
  Пчелен восък, натурален, пречистен - 500 г
  Пчелен восък, натурален, пречистен - 500 г

  Пчелен восък, натурален, пречистен - 500 г

  Натурален пчелен восък от медени разпечатки - пречистен. Пчелният восък е със светъл характерен цвят и слаб меден аромат.

  Пчелен восък отлят в калъп с пчелни мотиви - 500 г

   

  Предлагаме пчелен восък, произведен в България. Естествените и здравословни продукти винаги са били добре познати и популярни. Пчелният восък е чудесен за приготвяне на собствени естествени и здравословни сапуни, балсами за устни, продукти за грижа за кожата, лосиони за тяло, козметика. Пчелният восък се използва широко за изкуства и занаяти, свещи, импрегниране на дърво и метал и много други приложения. В къщи можете да го използвате за облицоване на тави за печене, покритие и метали за защита от ръжда, полиране на мебели, както и за повече от 100 други приложения.

  Знаете ли, че?

  Пчелите консумират седем килограма мед и прашец, за да произведат един килограм восък

  Материал
  Пчелен восък

  Raya Beeswax Candles е семейна свещоливница за свещи, базирана в България. Философията ни е проста - да произведем изцяло натурален продукт, който предоставя светлина, топлина и уют за хората и в помощ опазване на опрашителите. Произвеждаме широк спектър от свещи от пчелен восък и памучен фитил. В това число свещи за декорация, ритуални свещи и други.

  No reviews
  Продуктът е добавен към списъка с желания
  Добавено за сравнение