Вотив свещ от пчелен восък - пълнител
  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител
  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител
  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител
  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител
  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител

  Вотив свещ от пчелен восък - пълнител

   

  Вотив свещите горят значително по-дълго от по-малката си алтернатива - чаените свещи и ще ви радват със своята топла светлина около 20 часа. С дълготрайното си горене са подходящи за дълги празненства, лежерни недели с книга в ръка, топли летни вечери на открито и др.

  Вотив свещите се поставят в стъклена чашка предназначена за вотив свещи. Това позволява на вотив свещта да разпръсне цялата си прелест на топлата светлина, която притежава пчелния восък и създават впечатляваща гледка. Вотив е по-дълго горящата алтернатива на чаената свещ, която напълно покрива всички нейни употреби.

  Предпочитана от книгоманите, вотив свещ гори достатъчно дълго за продължително удоволствие от интересната книга в уюта на любимата ни домашна обстановка. Естествените за восъчните свещи лек меден аромат и топъл цвят на пламъка, предразполагат въображението ни, за да преживеем по-ярко усещанията от увлекателното четиво. За онези, които обичат да се отпуснат във ваната, няколко свещи ще помогнат да се отпуснете и насладите изцяло на удоволствието. Като ежедневна свещ, може да присъства постоянно навсякъде, където изпитвате нужда от присъствието и.

  Diameter
  1.5" / 4.3cm
  Височина
  4.5 см
  Материал
  Памучен фитил
  Пчелен восък

  "Sveshten" е нашият бранд за свещи с ритуална и религиозна употреба. В портфолиото на бранда "Sveshten" можете да намерите свещи за православни християни, използвани при молитва, ритуали и събития. Сред най-популярните употреби са кръщене, сватба, Великден, Бъдни вечер и други. В храмовете намират употреба освен на олтарните свещници, така и църковните полилей, дикири и трикири и други.

  Католическите християни също ползват вотив и полу-вотив (чаена) свещи в храмовете. Широко популярни са адвентни свещи, които се ползват през декември за отброяване дните до Коледа.

  Ханука и Шабат свещите се ползват в юдаизма.
  Ханука свещите се поставят в свещник Менора - за 7 свещи или свещник Ханукия, за 9 свещи.

  Чаените свещи са изключително популярни при азиатски практики за релаксация, лечебни и релаксиращи масажи и други.

  Свещите на "Sveshten" намират приложение при оформяне на декор за събития и празненства.

  No reviews

  Вижте също и:

  Клиентите закупили този продукт, също закупиха:

  Продуктът е добавен към списъка с желания
  Добавено за сравнение