Свещ от пчелен восък – медена пита

  Свещ от пчелен восък – медена пита

   

  Ако търсите по-нестандартни форми, декоративните свещи са тук за да разчупят обстановката. Подходящи като част от празничен декор, подарък или просто да им се насладите.

  Орнаментните свещи са подходящи за декорация, идеални за празници, като подарък или допълнение към вашата творческа идея. Често възниква въпросът дали могат да горят като свещи или са само за декор - да, може да ги ползвате като декор, но също така могат да горят като пълноценни свещи.

  От всички видове свещи, единствено декоративните имат естествена склонност да прокапват заради сложната си натура, като сме се погрижили да сведем тази възможност до минимум. Въпреки това е важно декоративните свещи да се изгарят върху подходяща негорима подложка за свещи.

  Ширина
  1.96" / 5.5cm
  Височина
  8 см
  Материал
  Памучен фитил
  Пчелен восък

  Raya Beeswax Candles е семейна свещоливница за свещи, базирана в България. Философията ни е проста - да произведем изцяло натурален продукт, който предоставя светлина, топлина и уют за хората и в помощ опазване на опрашителите. Произвеждаме широк спектър от свещи от пчелен восък и памучен фитил. В това число свещи за декорация, ритуални свещи и други.

  No reviews

  Клиентите закупили този продукт, също закупиха:

  Продуктът е добавен към списъка с желания
  Добавено за сравнение
  Сравни (1) 0